HiNT sponser startavgift

Førstekonsulent Jorun Aurstad og seniorrådgiver Ole A. Hustad ved administrasjonen stiller begge til start i lørdagens mosjonsløp på Røstad.

Høgskolen i Nord-Trøndelag strekker seg langt for å rekruttere sine studenter og ansatte til TdT Folkeløpet. De dekker startkontingenten for alle i HiNT-systemet som vil melde seg på.

Foreløpig er de kun to påmeldte fra HiNT Levanger. Førstekonsulent Jorun Aurstad og seniorrådgiver Ole A. Hustad ved administrasjonen stiller begge til start i lørdagens mosjonsløp. De oppfordrer flere av sine kolleger og studenter ved campus Røstad om å gjøre det samme.

Lavterskeltilbud

– Vi ønsker å bidra til at flere av våre ansatte og studenter holder seg i aktivitet. Folkeløpet i regi av Tour de Tomtvatnet er et lavterskeltilbud som passer for alle, enten man vil gå løypa som en tur eller løpe hele runden, sier Hustad, som også skal bidra i arrangementet som målvakt.

Trimgrupper

Aurstad vil utfordre hver enkelt avdeling ved høgskolen om at de går sammen flere og melder seg på løpet.

– Det er flere som har faste kvelder hvor de møtes for å trimme, blant annet en damegjeng. Vi håper at både de og andre tar utfordringen. Vi vil jo at campus Røstad skal brukes til slike arrangement, og da mener jeg vi bør stille opp som deltakere, sier hun.

2000 studenter

Leder for Studentorganisasjonen ved Høgskolen i Nord-Trøndelag, Magnhild K. Moan Ingebrigtsen, oppfordrer i tillegg alle studenter til å melde seg på mosjonsløpet.

– Vi har 2000 studenter her på campus, så et titalls deltakere bør vi kunne mønstre, sier Hustad.

PS! Interesserte bes ta kontakt med Aurstad for felles påmelding.

E-post: [email protected]

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.