HiNT sponser startavgift

Førstekonsulent Jorun Aurstad og seniorrådgiver Ole A. Hustad ved administrasjonen stiller begge til start i lørdagens mosjonsløp på Røstad.

Høgskolen i Nord-Trøndelag strekker seg langt for å rekruttere sine studenter og ansatte til TdT Folkeløpet. De dekker startkontingenten for alle i HiNT-systemet som vil melde seg på.

Foreløpig er de kun to påmeldte fra HiNT Levanger. Førstekonsulent Jorun Aurstad og seniorrådgiver Ole A. Hustad ved administrasjonen stiller begge til start i lørdagens mosjonsløp. De oppfordrer flere av sine kolleger og studenter ved campus Røstad om å gjøre det samme.

Lavterskeltilbud

– Vi ønsker å bidra til at flere av våre ansatte og studenter holder seg i aktivitet. Folkeløpet i regi av Tour de Tomtvatnet er et lavterskeltilbud som passer for alle, enten man vil gå løypa som en tur eller løpe hele runden, sier Hustad, som også skal bidra i arrangementet som målvakt.

Trimgrupper

Aurstad vil utfordre hver enkelt avdeling ved høgskolen om at de går sammen flere og melder seg på løpet.

– Det er flere som har faste kvelder hvor de møtes for å trimme, blant annet en damegjeng. Vi håper at både de og andre tar utfordringen. Vi vil jo at campus Røstad skal brukes til slike arrangement, og da mener jeg vi bør stille opp som deltakere, sier hun.

2000 studenter

Leder for Studentorganisasjonen ved Høgskolen i Nord-Trøndelag, Magnhild K. Moan Ingebrigtsen, oppfordrer i tillegg alle studenter til å melde seg på mosjonsløpet.

– Vi har 2000 studenter her på campus, så et titalls deltakere bør vi kunne mønstre, sier Hustad.

PS! Interesserte bes ta kontakt med Aurstad for felles påmelding.

E-post: [email protected]

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]