Tips til deg som skal sykle TdT

Skal du sykle årets Tour de Tomtvatnet? Er du en av de som legger størst vekt på opplevelsen? Da vil vi gjerne gi deg noen tips på veien.

Tips til deg som skal sykle TdT

I midten av mai gjennomførte vi en testtur av løypa – en testtur som ble tatt litt på sparket. Dette førte blant annet til at vi nå er en del erfaringer rikere, men også til en liste med tips vi ønsker å dele med deg som skal delta i årets Tour de Tomtvatnet.

  • Gjennomfør rittet sammen med noen du kjenner. Det er motiverende å sykle sammen, man pusher hverandre til å klare de tyngste oppoverbakkene, det er sosialt og hyggelig, og det er en fin måte å bli bedre kjent med dine kolleger.
  • Sjekk sykkelen noen dager i forveien slik at du vet at du har luft i hjulene, og at bremsene og girene fungerer som de skal.
  • Bruk solkrem om det er det sterk sol.
  • Ta med nok drikke. Da vi testet løypa var det 20 varmegrader og det gikk fort med 2 drikkeflasker på hver person.
  • Ta gjerne med litt nøtter, rosiner eller annet som kan gi deg litt energi på veien.
  • Ikke ha på for kort shorts – det kan føre til gnagsår på innsiden av lårene.
  • Bruk gjerne sykkelshorts med pute, for det kan hende du får litt vondt i rompa. Spesielt hvis du ikke har syklet så mye før.
  • Du trenger ikke å være topptrent for å klare å gjennomføre denne løypa, men det kan være lurt å ha tatt en sykkeltur eller to i forkant av rittet.
  • Kle deg etter været.
  • Husk hjelm!

Ta med deg familie, venner eller kollegaer og meld dere på årets flotteste sykkelritt. Vi ønsker deg og dine en riktig god tur!

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]