TOBB ny hovedsponsor

NY SPONSOR: Administrerende direktør i TOBB, Torbjørn Sotberg (t.v.), og leder i Tour de Tomtvatnet, Arild Berg, signerte nylig en treårig sponsoravtale.

Tour de Tomtvatnet er glad over å kunne presentere en ny hovedsponsor for 2014 og tre år fremover.

TOBB med hovedkontor i Trondheim ønsker å tilby sine tjenester til kunder lengre nord, og åpner derfor kontor i Nord-Trøndelag i løpet av året. Ved å gå inn i Tour de Tomtvatnet som flerårig sponsor, viser de at de ønsker å sikre en varig tilstedeværelse i nordfylket.

TOBB har forretningsførsel og forvaltningstjenester for 100 tilknyttede borettslag med over 12.300 boliger i Trondheim og omegn. De tilbyr også forretningsførsel til frittstående borettslag, sameier mv.

Som medlem får kunder forkjøpsrett tusenvis av boliger beliggende i Trondheim og omegn, Tromsø, Harstad, Bodø, Bergen, Stavanger, og Oslo og omegn. Kundene får også fortrinnsrett til leieboliger i flere av byene. Tobb har ca. 54.000 medlemmer.

Vi anbefaler: tobb.no

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.