TOBB ny hovedsponsor

NY SPONSOR: Administrerende direktør i TOBB, Torbjørn Sotberg (t.v.), og leder i Tour de Tomtvatnet, Arild Berg, signerte nylig en treårig sponsoravtale.

Tour de Tomtvatnet er glad over å kunne presentere en ny hovedsponsor for 2014 og tre år fremover.

TOBB med hovedkontor i Trondheim ønsker å tilby sine tjenester til kunder lengre nord, og åpner derfor kontor i Nord-Trøndelag i løpet av året. Ved å gå inn i Tour de Tomtvatnet som flerårig sponsor, viser de at de ønsker å sikre en varig tilstedeværelse i nordfylket.

TOBB har forretningsførsel og forvaltningstjenester for 100 tilknyttede borettslag med over 12.300 boliger i Trondheim og omegn. De tilbyr også forretningsførsel til frittstående borettslag, sameier mv.

Som medlem får kunder forkjøpsrett tusenvis av boliger beliggende i Trondheim og omegn, Tromsø, Harstad, Bodø, Bergen, Stavanger, og Oslo og omegn. Kundene får også fortrinnsrett til leieboliger i flere av byene. Tobb har ca. 54.000 medlemmer.

Vi anbefaler: tobb.no

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]