TdT skirenn AVLYST

Arrangørene av Tour de Tomtvatnet ski har besluttet å avlyse rennet som var planlagt 9. mars.

Snømangel og fortsatt dårlige utsikter for snø i godt og vel en uke fremover er grunnen til at vi ikke ser det mulig å arrangere rennet i 2014. Desto lenger vi venter jo tyngre blir det å kansellere og tilbakebetale startkontingenter, trekke bestillinger av bla. startnummer mm.

– Som alle skiglade sikkert skjønner har vi ventet, og venter fortsatt på snø. Vi beklager avlysningen overfor både skiløpere og de som allerede har gjort en god del planleggingsarbeid for å få til et best mulig arrangement. Samtidig håper vi det vil gå mange år før vi opplever lignende snømangel, og vi er fast bestemt på å arrangere skirennet neste år. Målet om den årlige TdT-trippelen (skirenn, sykkelritt og løp) står fast, selv om det altså i år kun blir sykkelritt og løp, sier Arild Berg, leder i Tour de Tomtvatnet.

Levangermesterskap og skidag om det kommer snø

7. og 8. mars er det planlagt å arrangere Levangermesterskap på ski, og dette arrangementet står fortsatt ved lag i påvente av at det kommer snø. Viser det seg å bli snø i siste liten vil Tour de Tomtvatnet bidra til en «skidag» på Bumyra søndag 9.mars.
– Vi skulle så veldig gjerne ha samlet masse skiglade i alle aldre, om det bare kommer nok snø, sier Arild Berg.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.