TdT skirenn AVLYST

Arrangørene av Tour de Tomtvatnet ski har besluttet å avlyse rennet som var planlagt 9. mars.

Snømangel og fortsatt dårlige utsikter for snø i godt og vel en uke fremover er grunnen til at vi ikke ser det mulig å arrangere rennet i 2014. Desto lenger vi venter jo tyngre blir det å kansellere og tilbakebetale startkontingenter, trekke bestillinger av bla. startnummer mm.

– Som alle skiglade sikkert skjønner har vi ventet, og venter fortsatt på snø. Vi beklager avlysningen overfor både skiløpere og de som allerede har gjort en god del planleggingsarbeid for å få til et best mulig arrangement. Samtidig håper vi det vil gå mange år før vi opplever lignende snømangel, og vi er fast bestemt på å arrangere skirennet neste år. Målet om den årlige TdT-trippelen (skirenn, sykkelritt og løp) står fast, selv om det altså i år kun blir sykkelritt og løp, sier Arild Berg, leder i Tour de Tomtvatnet.

Levangermesterskap og skidag om det kommer snø

7. og 8. mars er det planlagt å arrangere Levangermesterskap på ski, og dette arrangementet står fortsatt ved lag i påvente av at det kommer snø. Viser det seg å bli snø i siste liten vil Tour de Tomtvatnet bidra til en «skidag» på Bumyra søndag 9.mars.
– Vi skulle så veldig gjerne ha samlet masse skiglade i alle aldre, om det bare kommer nok snø, sier Arild Berg.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]