Tour de Tomtvatnet – et ritt for alle

 

Frisklivssentralen stiller også i år opp til årets start kl. 09.00 og håper alle som ønsker en rolig tur rundt løypa blir med.

For fjerde året på rad åpner Frisklivssentralen i Levanger hele rittet med start kl. 09.00. fra Kirkegata i Levanger sentrum.

– Dette er et lavterskeltilbud. Tour de Tomtvatnet er en stor folkefest i Levanger og da er det fint at alle har muligheten til å delta i rittet, sier Marit Veske, leder for Frisklivssentralen.

Sammen med Frisklivssentralen kan du gå bakkene. De lover at du aldri vil ligge bakerst og at det blir lagt inn mange, gode pauser underveis.

– Vi kan godt gå opp bakkene og likevel komme oss rundt. Gro og Marit fraFrisklivssentralenskal sykle helt bakerst hele veien og sørge for at alle kommer seg til mål, sier Veske.

Lunsjstopp på Lavøya

På Lavøya vil hele gruppen stoppe for å spise lunsj sammen. Frisklivssentralen spanderer blant annet sin egen frokostblanding og yoghurt.

– Det er viktig at alle er på Lavøya senest kl. 11.30. Om man skulle komme senere enn dette må man vente på den ansre siden av stien, sier Veske.

Gruppen vil være på Lavøya og heie på de som har tatt igjen dem fram til ca. kl. 12.30.

– På grunn av sikkerheten er det viktig at ingen fra gruppen begynner å sykle før fargekode lyseblå har passert oss, påpeker Veske.

Gruppen sykler så vider inn mot målområdet på Moan for å delta på folkefesten i målområdet.

Samarbeider med BUA Levanger

Frisklivssentralen samarbeider i år med BUA Levanger. Flere av de som har meldt seg på årets tidlig start har allerede lånt seg sykler herfra.

– Ønsker du å låne en sykkel kan du ta kontakt med BUA Levanger. De låner gjerne ut, sier Veske.

Program for dagen

09:00: Start fra Levanger sentrum. Husk og møt opp i god tid.
11:30: Felles lunsj på Lavøya.
12:30: Vi sykler videre inn til mål på Moan.

Vil du være med på årets tidlig start?

Så langt er det 25 personer som har meldt seg på tidligstarten, men det er plass til flere. Om du ønsker å være med, sender du en mail til: [email protected] innen fredag 8. juni kl. 14.00.

De som melder seg på starten kl. 09.00 får gratis påmelding, men må selv hente ut startnummeret sitt hos Intersport Gigant Levanger. Se tidspunkt for uthenting her.

– Vi lover en flott tur, skriver Frisklivssentralen på sin facebookside.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]