Tour de Tomtvatnet – et ritt for alle

 

Frisklivssentralen stiller også i år opp til årets start kl. 09.00 og håper alle som ønsker en rolig tur rundt løypa blir med.

For fjerde året på rad åpner Frisklivssentralen i Levanger hele rittet med start kl. 09.00. fra Kirkegata i Levanger sentrum.

– Dette er et lavterskeltilbud. Tour de Tomtvatnet er en stor folkefest i Levanger og da er det fint at alle har muligheten til å delta i rittet, sier Marit Veske, leder for Frisklivssentralen.

Sammen med Frisklivssentralen kan du gå bakkene. De lover at du aldri vil ligge bakerst og at det blir lagt inn mange, gode pauser underveis.

– Vi kan godt gå opp bakkene og likevel komme oss rundt. Gro og Marit fraFrisklivssentralenskal sykle helt bakerst hele veien og sørge for at alle kommer seg til mål, sier Veske.

Lunsjstopp på Lavøya

På Lavøya vil hele gruppen stoppe for å spise lunsj sammen. Frisklivssentralen spanderer blant annet sin egen frokostblanding og yoghurt.

– Det er viktig at alle er på Lavøya senest kl. 11.30. Om man skulle komme senere enn dette må man vente på den ansre siden av stien, sier Veske.

Gruppen vil være på Lavøya og heie på de som har tatt igjen dem fram til ca. kl. 12.30.

– På grunn av sikkerheten er det viktig at ingen fra gruppen begynner å sykle før fargekode lyseblå har passert oss, påpeker Veske.

Gruppen sykler så vider inn mot målområdet på Moan for å delta på folkefesten i målområdet.

Samarbeider med BUA Levanger

Frisklivssentralen samarbeider i år med BUA Levanger. Flere av de som har meldt seg på årets tidlig start har allerede lånt seg sykler herfra.

– Ønsker du å låne en sykkel kan du ta kontakt med BUA Levanger. De låner gjerne ut, sier Veske.

Program for dagen

09:00: Start fra Levanger sentrum. Husk og møt opp i god tid.
11:30: Felles lunsj på Lavøya.
12:30: Vi sykler videre inn til mål på Moan.

Vil du være med på årets tidlig start?

Så langt er det 25 personer som har meldt seg på tidligstarten, men det er plass til flere. Om du ønsker å være med, sender du en mail til: [email protected] innen fredag 8. juni kl. 14.00.

De som melder seg på starten kl. 09.00 får gratis påmelding, men må selv hente ut startnummeret sitt hos Intersport Gigant Levanger. Se tidspunkt for uthenting her.

– Vi lover en flott tur, skriver Frisklivssentralen på sin facebookside.

Andre nyheter

Nå er det bare å sykle!

Vi har tatt runden rundt Tomtvatnet, og kan melde om fine veiforhold både på stier og bilvei. Har du ikke syklet enda, er det bare å sette i gang! I helga 30. mai starter alternativ TdT 2020, og vi håper så mange som mulig blir med! Det er GRATIS å delta og vi premierer alle […]

TdT 2020

for alle som ønsker å sykle årets utgave av Tour de Tomtvatnet er løypa åpen i tidsrommet lørdag 30. mai til og med søndag 14. juni

Påskenytt fra TdT

I henhold til helsemyndighetens krav og anbefalinger vil Tour de Tomtvatnet ikke bli arrangert som planlagt med fredagstour for skolelever 12. juni og lørdagsritt 13. juni.

Arrangøren ønsker allikevel å gi et tilbud til alle som vil sykle løypa også i år, og få det registrert som ordinær deltakelse.

Morgenfugler – se her!

Nå har tidligstarten kl. 09.00 blitt en egen klasse i Tour de Tomtvatnet.