Tour de Tomtvatnet – et ritt for alle

 

Frisklivssentralen stiller også i år opp til årets start kl. 09.00 og håper alle som ønsker en rolig tur rundt løypa blir med.

For fjerde året på rad åpner Frisklivssentralen i Levanger hele rittet med start kl. 09.00. fra Kirkegata i Levanger sentrum.

– Dette er et lavterskeltilbud. Tour de Tomtvatnet er en stor folkefest i Levanger og da er det fint at alle har muligheten til å delta i rittet, sier Marit Veske, leder for Frisklivssentralen.

Sammen med Frisklivssentralen kan du gå bakkene. De lover at du aldri vil ligge bakerst og at det blir lagt inn mange, gode pauser underveis.

– Vi kan godt gå opp bakkene og likevel komme oss rundt. Gro og Marit fraFrisklivssentralenskal sykle helt bakerst hele veien og sørge for at alle kommer seg til mål, sier Veske.

Lunsjstopp på Lavøya

På Lavøya vil hele gruppen stoppe for å spise lunsj sammen. Frisklivssentralen spanderer blant annet sin egen frokostblanding og yoghurt.

– Det er viktig at alle er på Lavøya senest kl. 11.30. Om man skulle komme senere enn dette må man vente på den ansre siden av stien, sier Veske.

Gruppen vil være på Lavøya og heie på de som har tatt igjen dem fram til ca. kl. 12.30.

– På grunn av sikkerheten er det viktig at ingen fra gruppen begynner å sykle før fargekode lyseblå har passert oss, påpeker Veske.

Gruppen sykler så vider inn mot målområdet på Moan for å delta på folkefesten i målområdet.

Samarbeider med BUA Levanger

Frisklivssentralen samarbeider i år med BUA Levanger. Flere av de som har meldt seg på årets tidlig start har allerede lånt seg sykler herfra.

– Ønsker du å låne en sykkel kan du ta kontakt med BUA Levanger. De låner gjerne ut, sier Veske.

Program for dagen

09:00: Start fra Levanger sentrum. Husk og møt opp i god tid.
11:30: Felles lunsj på Lavøya.
12:30: Vi sykler videre inn til mål på Moan.

Vil du være med på årets tidlig start?

Så langt er det 25 personer som har meldt seg på tidligstarten, men det er plass til flere. Om du ønsker å være med, sender du en mail til: [email protected] innen fredag 8. juni kl. 14.00.

De som melder seg på starten kl. 09.00 får gratis påmelding, men må selv hente ut startnummeret sitt hos Intersport Gigant Levanger. Se tidspunkt for uthenting her.

– Vi lover en flott tur, skriver Frisklivssentralen på sin facebookside.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.