Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, Byvandring og Ytterøy.

Les mer om nyvinningen KulTour-løypene: tourdetomtvatnet.no/kultour

Les mer om TdTQR-løypene: tourdetomtvatnet.no/tdtqr

Opplev fantastiske destinasjoner i Levanger. Vakre Levanger har masse å by på, og dette håper vi alle benytter seg av. Ta med venner og familie, opplev på sykkelsetet, planlegg dine turer og del gjerne dine sykkelopplevelser samme med oss. Ved å bruke taggen #tourdetomtvatnet og du blir med i trekningen av et gavekort fra Magneten verdi kr 3.000!

Våre samarbeidspartnere stiller i tillegg med masse uttrekkspremier til våre deltakere i år. Tusen takk til alle våre samarbeidspartnere: TOBB, Sprek, Sparebank1 SMN, Eiendomsmegler1, Caverion, Norske Skog Skogn, Magneten, Berg Eiendom, Innherred, Intersport, Leva-Fro og NTE.

Meld deg på: tourdetomtvatnet.no

God tur til alle som skal sykle i år!

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.