Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, Byvandring og Ytterøy.

Les mer om nyvinningen KulTour-løypene: tourdetomtvatnet.no/kultour

Les mer om TdTQR-løypene: tourdetomtvatnet.no/tdtqr

Opplev fantastiske destinasjoner i Levanger. Vakre Levanger har masse å by på, og dette håper vi alle benytter seg av. Ta med venner og familie, opplev på sykkelsetet, planlegg dine turer og del gjerne dine sykkelopplevelser samme med oss. Ved å bruke taggen #tourdetomtvatnet og du blir med i trekningen av et gavekort fra Magneten verdi kr 3.000!

Våre samarbeidspartnere stiller i tillegg med masse uttrekkspremier til våre deltakere i år. Tusen takk til alle våre samarbeidspartnere: TOBB, Sprek, Sparebank1 SMN, Eiendomsmegler1, Caverion, Norske Skog Skogn, Magneten, Berg Eiendom, Innherred, Intersport, Leva-Fro og NTE.

Meld deg på: tourdetomtvatnet.no

God tur til alle som skal sykle i år!

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]