Tour of Inderøy 31. mai

En flott mulighet for å teste formen 14 dager før Tour de Tomtvatnet.

Inderøy IL inviterer deltagere i Tour de Tomtvatnet til «generalprøve» lørdag 31. mai.

– Dette er en flott mulighet til å teste formen og kjenne på konkurransefarten 14 dager før den store dysten i Tour de Tomtvatnet. I flott terreng og på variert underlag i kulturlandskapet på Inderøy vil den enkelte få en god tilbakemelding på hva som vil være en riktig og fornuftig konkurransefart 14. juni og ikke minst god erfaring med kjøring i felt i forkant av Tour de Tomtvatnet, sier Kennet Solberg i arrangørkomiteen.

Ellers er Tour of Inderøy første ritt i Trøndertrippelen der Tour de Tomtvatnet og Olsokrittet inngår, så for de som har trippelgjennomføringen som mål er det bare og sette av 31. mai. For mer informasjon se inderøyritt.no.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.