Trimvennlig topptur

Hans Ove Norbach (t.v.) på vei mot målgang på toppen i Hårskallen opp. Foto: Frol IL.

Nå kan du velge å enten bare sykle eller løpe i Hårskallen opp.

Duatlon-arrangementet med start fra Trønderhallen og målgang på Levangers tak, Hårskallen, samlet i fjor mellom 40 og 50 deltakere. Med en mer mosjonsvennlig profil håper initiativtaker Frank Robert Rysgård å trekke enda flere deltakere til årets arrangement lørdag 6. juni.

­- I år kan man velge å delta kun på sykkel- eller løpeetappen, eller begge deler som før. Vi håper å trekke enda flere når de kan velge en av de to etappene, sier Rysgård.

Samarbeid med ski- og skiskyting

Det er orienteringsavdelinga i Frol IL som står som teknisk arrangør for Hårskallen opp. I år har de hentet forsterkninger fra ski- og skiskyttergruppa både som dugnadsfolk og deltakere.

– Målet er å stille med flere deltakere fra egne rekker i tillegg til folk utenfra, sier arrangøren.

God oppkjøring til TdT

Sykkeletappen er på 23 km. og løpeetappen er på 4 km.

– Det er ei relativ hard løype, men overkommelig for de fleste. Og dette er ikke minst ei god gjennomkjøring til Tour de Tomtvatnet som arrangeres helga etter, lørdag 13. juni, påpeker Rysgård.

Se haarskallenopp.no for info og link til påmelding. Påmeldingsfristen er satt til 2. juni.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.