Trimvennlig topptur

Hans Ove Norbach (t.v.) på vei mot målgang på toppen i Hårskallen opp. Foto: Frol IL.

Nå kan du velge å enten bare sykle eller løpe i Hårskallen opp.

Duatlon-arrangementet med start fra Trønderhallen og målgang på Levangers tak, Hårskallen, samlet i fjor mellom 40 og 50 deltakere. Med en mer mosjonsvennlig profil håper initiativtaker Frank Robert Rysgård å trekke enda flere deltakere til årets arrangement lørdag 6. juni.

­- I år kan man velge å delta kun på sykkel- eller løpeetappen, eller begge deler som før. Vi håper å trekke enda flere når de kan velge en av de to etappene, sier Rysgård.

Samarbeid med ski- og skiskyting

Det er orienteringsavdelinga i Frol IL som står som teknisk arrangør for Hårskallen opp. I år har de hentet forsterkninger fra ski- og skiskyttergruppa både som dugnadsfolk og deltakere.

– Målet er å stille med flere deltakere fra egne rekker i tillegg til folk utenfra, sier arrangøren.

God oppkjøring til TdT

Sykkeletappen er på 23 km. og løpeetappen er på 4 km.

– Det er ei relativ hard løype, men overkommelig for de fleste. Og dette er ikke minst ei god gjennomkjøring til Tour de Tomtvatnet som arrangeres helga etter, lørdag 13. juni, påpeker Rysgård.

Se haarskallenopp.no for info og link til påmelding. Påmeldingsfristen er satt til 2. juni.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]