Utdeling av startnummer

TdT-sekretariatet står klar til å dele ut startnummer til årets deltakere. Utdeling skjer inne i Intersport Gigant-butikken på Moan og på Rådhuset i Levanger sentrum på rittdagen.

Åpningstider, utdeling av startnummer:
  • Intersport Gigant: Onsdag, torsdag og fredag kl.10-20.
  • Rådhuset holder åpent fra kl.07.00-10.15 lørdag morgen.

Sonja Endresen er primus motor for pakking og utdeling av startkonvolutter. Hun har følgende anmodning til påmeldte deltakere.

– Det ryddigste er at hver enkelt deltaker møter opp selv for å hente ut eget startnummer. Deltakere med helårslisens må vise fram dette, gjerne på smarttelefon, ved uthenting av startnummer. Og alle som skal hente ut startnummer lørdag morgen må komme før klokka 10.15.

Innhold i startkonvolutten:
  • Tidtakerbrikke (festes på foten eller på gaffel med batteri ned mot bakken)
  • Startnummer x 2. 1 festes med strips på sykkelstyret. 2 festes med sikkerhetsnåler på trøye/ytterjakke eller sekk. NB! Må være synlig under hele rittet.
  • Informasjon om afterbike/sommerfest, TdT løp på Røstad 20. september, Hårskallen opp (duatlon arr. av Frol IL lørdag 21. juni).

 

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]