Utdeling av startnummer

TdT-sekretariatet står klar til å dele ut startnummer til årets deltakere. Utdeling skjer inne i Intersport Gigant-butikken på Moan og på Rådhuset i Levanger sentrum på rittdagen.

Åpningstider, utdeling av startnummer:
  • Intersport Gigant: Onsdag, torsdag og fredag kl.10-20.
  • Rådhuset holder åpent fra kl.07.00-10.15 lørdag morgen.

Sonja Endresen er primus motor for pakking og utdeling av startkonvolutter. Hun har følgende anmodning til påmeldte deltakere.

– Det ryddigste er at hver enkelt deltaker møter opp selv for å hente ut eget startnummer. Deltakere med helårslisens må vise fram dette, gjerne på smarttelefon, ved uthenting av startnummer. Og alle som skal hente ut startnummer lørdag morgen må komme før klokka 10.15.

Innhold i startkonvolutten:
  • Tidtakerbrikke (festes på foten eller på gaffel med batteri ned mot bakken)
  • Startnummer x 2. 1 festes med strips på sykkelstyret. 2 festes med sikkerhetsnåler på trøye/ytterjakke eller sekk. NB! Må være synlig under hele rittet.
  • Informasjon om afterbike/sommerfest, TdT løp på Røstad 20. september, Hårskallen opp (duatlon arr. av Frol IL lørdag 21. juni).

 

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.