Vant folkefestprisen

Foto: Privat.

Jaktlaget Fullklaff og deres jaktenker vant Folkefestprisen under sykkelrittet Tour de Tomtvatnet.

Iført kamuflasjeklær startet Margrethe Gording, Elin J. Solem, Hanne Grøsseth og Lene Eriksen jakten på jegerne, som også var iført kamuflasjeutstyr i løypa.

– Vi er en gjeng damer som har vært jaktenker i ti år. I år ville vi gjøre noe morsomt i jaktlaget sammen med oss jaktenker. Og da jaktet vi på mennene i rittet, selv om vi ikke klarte å ta dem igjen, sier Margrethe Gording.

Gording mottok prisen for andre år på rad.

– Veldig moro at vi vant prisen. Vi vant jo i fjor også. Og vi stiller selvsagt opp i sykkelrittet neste år, også da med et bidrag til folkefesten i form av utkledning, sier Gording.

– Sykkelrittet har etter hvert fått et svært godt rykte blant deltakerne for mye liv og røre langs løypa. Vi setter veldig stor pris på alle som stiller opp for å heie og gjøre det ekstra hyggelig for de som sykler. I fjor delte vi ut prisen rett etter målgang. I år med full videodekning og mange fotografer i løypa, ville vi se gjennom materialet før vi kåret en vinner. Jaktenkene og jaktlaget er høyst verdige vinnere og kan vente seg et gavekort i premie, sier premieansvarlig i rittet, Vegard Knudsen.

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]