Vant folkefestprisen

Foto: Privat.

Jaktlaget Fullklaff og deres jaktenker vant Folkefestprisen under sykkelrittet Tour de Tomtvatnet.

Iført kamuflasjeklær startet Margrethe Gording, Elin J. Solem, Hanne Grøsseth og Lene Eriksen jakten på jegerne, som også var iført kamuflasjeutstyr i løypa.

– Vi er en gjeng damer som har vært jaktenker i ti år. I år ville vi gjøre noe morsomt i jaktlaget sammen med oss jaktenker. Og da jaktet vi på mennene i rittet, selv om vi ikke klarte å ta dem igjen, sier Margrethe Gording.

Gording mottok prisen for andre år på rad.

– Veldig moro at vi vant prisen. Vi vant jo i fjor også. Og vi stiller selvsagt opp i sykkelrittet neste år, også da med et bidrag til folkefesten i form av utkledning, sier Gording.

– Sykkelrittet har etter hvert fått et svært godt rykte blant deltakerne for mye liv og røre langs løypa. Vi setter veldig stor pris på alle som stiller opp for å heie og gjøre det ekstra hyggelig for de som sykler. I fjor delte vi ut prisen rett etter målgang. I år med full videodekning og mange fotografer i løypa, ville vi se gjennom materialet før vi kåret en vinner. Jaktenkene og jaktlaget er høyst verdige vinnere og kan vente seg et gavekort i premie, sier premieansvarlig i rittet, Vegard Knudsen.

 

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.