Veiarbeid ved Kolberg

Veiarbeid i sykkeltraseen tirsdag formiddag. Røstad entreprenør i aksjon.

Vær oppmerksom på veiarbeid ved Kolberg fram mot rittet.

Det pågår omfattende veiarbeid i første del av Kolberg-bakken i Tdt-løypa.

– Veien vil være helt eller delvis uframkommelig på dagtid i ukene før rittet. På ettermiddag og kveldstid vil det være åpent for ferdsel, både med bil og sykkel. På selve rittdagen lørdg 13. juni vil det ikke foregå arbeid på strekningen, forteller Rune Brenne i Røstad entreprenør.

Vi oppfordrer syklister til å vise hensyn til anleggstrafikk i det aktuelle området under trening. Mulig omkjøring/-sykling via Okkenhaug kirke og ned Reistad til brua ved Fossen/Kolberg-bakken.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.