Veiarbeid ved Kolberg

Veiarbeid i sykkeltraseen tirsdag formiddag. Røstad entreprenør i aksjon.

Vær oppmerksom på veiarbeid ved Kolberg fram mot rittet.

Det pågår omfattende veiarbeid i første del av Kolberg-bakken i Tdt-løypa.

– Veien vil være helt eller delvis uframkommelig på dagtid i ukene før rittet. På ettermiddag og kveldstid vil det være åpent for ferdsel, både med bil og sykkel. På selve rittdagen lørdg 13. juni vil det ikke foregå arbeid på strekningen, forteller Rune Brenne i Røstad entreprenør.

Vi oppfordrer syklister til å vise hensyn til anleggstrafikk i det aktuelle området under trening. Mulig omkjøring/-sykling via Okkenhaug kirke og ned Reistad til brua ved Fossen/Kolberg-bakken.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]