VIP-senteret sykler TDT for 10. gang

De er ikke først over målstreken, men kanskje lengst på startstreken.

Stig Krokstad og Knut Baglo fra VIP-senteret i Verdal har nemlig samlet gode kolleger til start i Tour de Tomtvatnet siden sykkelrittets spede begynnelse i 2008. I år ikler de seg på nytt i sykkeltrikot og sparker av gårde i VIP-trøyene sine.

– Det stemmer at vi nå er med i Tour de Tomtvatnet for 10. året på rad og det er vi ikke så rent lite stolte av. Dette må jo selvsagt markeres og det kan hende vi som leder an gruppa river i en ekstra bong til kald drikke i målområdet, smiler Stig Krokstad i Proneo.

 

Pølsefest og julelunsj

Ellers er opplegget i år mye etter samme oppskrift som tidligere.

– Vi har lagt opp til en del treningsturer på forhånd og felles påmelding. Vi gjør dette mest for det sosiale, akkurat som de andre aktivitetene på huset, men når vi treffes for å sykle er det også en helsemessig gevinst i dette for bedriftene sin del, sier Krokstad.

– Vi arrangerer også pølsefester og julelunsj, men vi kan jo ikke bare samles for å spise. Vi må røre litt på oss også. I så måte er Tour de Tomtvatnet en god motivasjon for ansatte her på huset til å trene litt ekstra på vårparten. Helsegevinsten kommer som en bonus, sier Knut Baglo, daglig leder i Siva eiendom.

 

Fellesfoto før start

Før rittstart lørdag morgen samles hele gjengen i Sejerstedts park i Levanger sentrum for sitt faste ritual.

–  Vi har i alle år møttes for å bli avfotografert sammen før start i parken ved Backlund. Vi har også reservert et bord i afterbike-teltet hvor vi samles når alle har kommet i mål for god mat og drikke, forteller Krokstad.

Mona Redving (f.v.), Stig Krokstad, Tove Vålen og Knut Baglo er klar for å sykle Tour de Tomtvatnet for 10. år på rad.

22 på det meste

I år blir VIP-gjengen mellom 15-20 syklister til start lørdag 9. juni.

– Vi har vært 22 syklister på det meste og varierer fra 15 til 20 syklister hvert år. Og vi er representert i alle mulig klasser, både med og uten tidtaking. Et arrangement som dette er med og bygger kultur på huset. Det samler folk fra ulike bedrifter som ikke nødvendigvis treffes til vanlig. Og de som treffes i ”saklige” sammenhenger får en anledning til å treffes i en mer ”usaklig” og uformell setting, påpeker Krokstad.

– Det er flere som har TdT som eneste treningsmål og det er greit å ha noe å strekke seg etter for å holde treningsiveren opp. Rittets profil og løypas lengde gjør det mulig for alle å være med, mener Baglo.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet hele sommeren 2021

I år åpner vi opp hele 8 sykkelløyper fra 29. mai! Vi har den ordinære Tour de Tomvatnet løypen, Markabygda-etappen og barneritt i QR-innpakning fra 29. mai – 13. juni. I tillegg har vi tryllet fram 5 ulike KulTour-løyper der du kan oppleve kultur og kulinariske opplevelser på sykkelsetet hele sommeren – Munkeby, Falstad, Røstad, […]

9 timer igjen! Se siste oppdaterte informasjon!

Er du klar for årets TdTQR og TdTKulTour? I det klokken sier 9 timer igjen til start har vi noen oppdateringer å komme med knyttet til plassering av sjekkpunkter. Vi har gjort noen endringer i oppsettet de siste dagene. Alle kart skal være oppdatert, samt informasjon om plassering av sjekkpunkter under hver løype. Har du […]

Tour de Tomtvatnet 2021

Delta på årets Tour de Tomtvatnet
– TdTQR
– Tour de Tomtvatnet 47km
– Markabyda – 15km
– Barneritt
– TdTKulTour

TdT 2021 – en alternativ tour

Med bakgrunn i den usikre situasjonen knyttet til corona har styret i Tour de Tomtvatnet besluttet og arrangere en alternativ tour i 2021 på lik linje med arrangementet i 2020.

Årets alternative tour vil bli arrangert fra 29.mai til 12.juni 2021.