VIP-senteret sykler TDT for 10. gang

De er ikke først over målstreken, men kanskje lengst på startstreken.

Stig Krokstad og Knut Baglo fra VIP-senteret i Verdal har nemlig samlet gode kolleger til start i Tour de Tomtvatnet siden sykkelrittets spede begynnelse i 2008. I år ikler de seg på nytt i sykkeltrikot og sparker av gårde i VIP-trøyene sine.

– Det stemmer at vi nå er med i Tour de Tomtvatnet for 10. året på rad og det er vi ikke så rent lite stolte av. Dette må jo selvsagt markeres og det kan hende vi som leder an gruppa river i en ekstra bong til kald drikke i målområdet, smiler Stig Krokstad i Proneo.

 

Pølsefest og julelunsj

Ellers er opplegget i år mye etter samme oppskrift som tidligere.

– Vi har lagt opp til en del treningsturer på forhånd og felles påmelding. Vi gjør dette mest for det sosiale, akkurat som de andre aktivitetene på huset, men når vi treffes for å sykle er det også en helsemessig gevinst i dette for bedriftene sin del, sier Krokstad.

– Vi arrangerer også pølsefester og julelunsj, men vi kan jo ikke bare samles for å spise. Vi må røre litt på oss også. I så måte er Tour de Tomtvatnet en god motivasjon for ansatte her på huset til å trene litt ekstra på vårparten. Helsegevinsten kommer som en bonus, sier Knut Baglo, daglig leder i Siva eiendom.

 

Fellesfoto før start

Før rittstart lørdag morgen samles hele gjengen i Sejerstedts park i Levanger sentrum for sitt faste ritual.

–  Vi har i alle år møttes for å bli avfotografert sammen før start i parken ved Backlund. Vi har også reservert et bord i afterbike-teltet hvor vi samles når alle har kommet i mål for god mat og drikke, forteller Krokstad.

Mona Redving (f.v.), Stig Krokstad, Tove Vålen og Knut Baglo er klar for å sykle Tour de Tomtvatnet for 10. år på rad.

22 på det meste

I år blir VIP-gjengen mellom 15-20 syklister til start lørdag 9. juni.

– Vi har vært 22 syklister på det meste og varierer fra 15 til 20 syklister hvert år. Og vi er representert i alle mulig klasser, både med og uten tidtaking. Et arrangement som dette er med og bygger kultur på huset. Det samler folk fra ulike bedrifter som ikke nødvendigvis treffes til vanlig. Og de som treffes i ”saklige” sammenhenger får en anledning til å treffes i en mer ”usaklig” og uformell setting, påpeker Krokstad.

– Det er flere som har TdT som eneste treningsmål og det er greit å ha noe å strekke seg etter for å holde treningsiveren opp. Rittets profil og løypas lengde gjør det mulig for alle å være med, mener Baglo.

Andre nyheter

Tour de Tomtvatnet er historie

Sykkelarrangementet Tour de Tomtvatnet har vært arrangert i årene 2008 – 2021, med en noe tilpasset form i Coronaårene 2020 og 2021. Arrangementet i 2022 ble avlyst med bakgrunn i for lav påmelding. På det meste har det vært i overkant av 2200 deltakere. Rittet ble første gang gjennomført forbindelse med Levanger-Avisa sitt 160-års jubileum […]

Årets ordinære utgave av Tour de Tomtvatnet avlyses

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse vårt arrangement lørdag 11. juni.

To uker før rittdagen er påmeldingen så lav at vi ikke finner mening i å videreføre planleggingsarbeidet, påføre oss flere kostnader og gjennomføre den betydelig dugnadsinnsats som kreves for en forsvarlig gjennomføring.

Forsinket oppstart KulTour

På grunn av noen tekniske utfordringer er oppstarten av årets KulTour utsatt.  Vi håper å få kjørt ut plakater med  QR-koder i løpet av uken som kommer.

Påmeldingen har startet!

Påmeldingen er åpen! Påmelding til årets Tour de Tomtvatnet er nå åpnet!  Det er mulig å melde seg på i følgende øvelser Open (elite) Tur Trim Trim el-sykkel Tidlig start 09:00 Markabygda Barneritt Startkontingent 2022 eksklusiv lisens (legg merke til tidspunkt for prisstigning) Open 18.03.2022 – 18.05.2022 kl 23:59 – 500,- 19.05.2022 – 10.06.2022 kl […]